Relax Maastricht

Gepubliceerd dec. 07, 21
6 min read

Masseur Limburg

is een techniek die alleen aan de handen en voeten toegepast wordt (relax maastricht). Door de rek op de spiertjes tussen middenhands/voetsbeentjes wordt de circulatie ter plaatse verbeterd en treedt ontspanning op. (kloppingen), vibraties, schuddingen en huidhandgrepen worden meestal aan het einde van een massage toegepast om het behandelde weefsel te ontspannen of juist te activeren.

Welke technieken er worden toegepast is sterk afhankelijk van het beoogde doel en dat gaat uiteraard in overleg met jou. Lichaamsmassage 30 minuten: € 47 Lichaamsmassage 60 minuten: € 78 Lichaamsmassage 90 minuten: € 120 .

Sport & Ontspanningsmassage In Maastricht

Een goede nachtrust is onmisbaar. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Lang niet iedereen valt meteen in een diepe slaap. Om te ontspannen kan een massage helpen. Klassieke ontspanningsmassage is speciaal bedoeld voor mensen die zich regelmatig vermoeid voelen. Je hebt bijvoorbeeld last van verkrampte en pijnlijke spieren na een week werken.

De technieken zijn in grote lijnen hetzelfde, alleen wordt er meestal zachter gewerkt. Je moet immers langzaam in een roes komen, waardoor je slaperig wordt. Bij een klassieke massage wordt soms van het hart af gemasseerd, in tegenstelling tot andere massages. Ook wordt bijna altijd de rug gemasseerd. Als je op je buik ligt, ben je meer afgesloten van alles, zodat je je gemakkelijker kunt ontspannen.

Massage Maastricht - Info En Tarieven

Massage Maastricht CentrumMassage Maastricht Centrum

Deze technieken zijn heel fijn om een ander te helpen ontspannen: Strijkingen. Met de vlakke hand of delen van de hand wordt over de huid gestreken. Hierbij kun je gebruikmaken van massageolie om soepel over de huid te glijden. Door te variëren in tempo en intensiteit kunnen strijkingen activerend of juist ontspannend werken - massage maastricht centrum.

Knedingen. De spieren worden als het ware uitgeknepen door knedende en drukkende bewegingen. Gebruik geen olie, om voldoende grip te houden. De intensiteit kan veranderen door voorzichtig of fors te kneden. Je merkt vanzelf welke methode ontspannend werkt bij je partner. Deze methode herstelt de spieren en vermindert eventuele spierpijn.

Ontspanningsmassage In Maastricht

Het klinkt erg pijnlijk, maar het tegenovergestelde is waar. Deze techniek kun je alleen aan de handen en voeten toepassen. Je verandert als het ware tijdelijk de rek in de spiertjes van je handen of voeten. Hierdoor verbetert de circulatie en kunnen de spieren zich ontspannen. Tapotements (kloppingen). Dit zijn de vibraties, schuddingen en huidhandgrepen die aan het einde van een massage toegepast worden.

HotstonesOntspanningsmassage Maastricht - Massage Tips

Hier geldt ook weer dat dit ontspannend of juist activerend kan werken. Houd het dus rustig, maar intensief.

Massagepraktijk Alt Maastricht - 2021

Welke massage is past bij u? Je voelt je moe en uitgeblust. Je hebt vaak last van een zeurende pijn in je schouders. Of je hebt tijdens het sporten een blessure opgelopen. Masseren is een oude en doeltreffende methode om spieren los te maken, de bloedcirculatie op gang te helpen en te ontspannen.

Energie – energiestromen worden gestimuleerd, waardoor spanningen losgelaten kunnen worden en het lichaam zich weer fit voelt. Ondersteuning bij sport – tegen spierpijn en blessures is een massage zeer doeltreffend. Sporters vinden het prettig als ook de diepliggende spieren stevig gekneed en losgemaakt worden. Contact – sommige mensen vinden het moeilijk om aangeraakt te worden.

Ontspanningsmassage Limburg

Er gaat niets boven een rustige massage om heerlijk te ontspannen, maar wist je dat deze techniek ook allerlei helende krachten heeft? Massages zijn ideaal voor je geest, maar ook voor je lichaam. Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze genezende techniek. Wil jij weten hoe je je lichaam kunt verzorgen met een helende massage? Lees dan vooral verder en ontdek wat een massage allemaal voor je kan betekenen! Inhoudsopgave Wat is een massage precies? Mensen van over de hele wereld genieten regelmatig van een massage, maar wat houdt deze techniek eigenlijk in? Over het algemeen zou je kunnen zeggen dat masseren een techniek is waarbij de spieren en weke delen van je lichaam bewerkt worden.

Masseren wordt in de meeste gevallen met de handen gedaan, maar er zijn ook verschillende hulpmiddelen waarmee spieren kunnen worden losgemaakt. Veel mensen kiezen voor een massage omdat het allerlei gezondheidsvoordelen heeft. Bovendien is het ook een makkelijke manier om te ontspannen. Het is trouwens niet nieuw om een massage te nemen.

Top Massage Bij U In Maastricht - Massagesalon

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht
+31621153315
Massage In Maastricht

De geschiedenis van massages Er zijn meerdere oude teksten gevonden waarin de techniek van massages werd beschreven. Hierdoor weten we dat China al bekend was met massages in het jaar 2700 voor Christus en dat de Egyptenaren de techniek ook al kenden in 2500 voor Christus. Waarschijnlijk is India het land waar massages het eerst voorkwamen, mogelijk zelfs al in het jaar 3000 voor Christus.

Goedkope Massage In MaastrichtMassage Maastricht Centrum

Pas in de negentiende eeuw werden de oude technieken uit het oosten bestudeerd in Europa, waarna massages langzaam maar zeker steeds populairder werden. Vooral de Zweedse arts Per Henril Ling heeft massages bekend gemaakt in heel Europa en andere westerse landen. Inmiddels is massage niet meer weg te denken uit onze wereld. massage maastricht centrum.

Wellness Arrangementen - Maastricht

De voordelen van massages In India, China en Egypte weten ze al jarenlang wat massages allemaal voor je gezondheid kunnen doen. Tegenwoordig ontdekken we nog veel meer voordelen van een massage. Deze techniek is dan ook door ontzettend veel wetenschappers onderzocht, waardoor we steeds beter weten welke problemen een massage allemaal kan voorkomen.

Voor veel mensen is deze behandeling dan ook het perfecte geneesmiddel tegen allerlei lichamelijke klachten (thaise massage maastricht). Knelpunten in je spieren en gewrichten kunnen er namelijk voor zorgen dat je lichaam niet zo soepel beweegt als je zou willen. Verbeter het immuunsysteem Je immuunsysteem zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt, doordat slechte bacteriën en virussen worden bestreden.

Massage Maastricht Centrum

Deze klieren maken vervolgens weer meer stofjes aan die je immuunsysteem aan het werk zetten, waardoor je je nog gezonder en fitter gaat voelen. Maakt de huid gezonder Tijdens een massage wordt je huid flink onder handen genomen. Dat zorgt ervoor dat de doorbloeding beter wordt, waardoor alle verschillende lagen van de huid gezonder en sterker worden.

Zorgt ervoor dat je huid sneller herstelt Deze goede doorbloeding van je huid is ook goed wanneer je last hebt van een beschadigde huid. Littekens, striae en wondjes genezen sneller wanneer de huid goed doorbloed is. Hierdoor worden de cellen in je huid namelijk gestimuleerd om zich sneller te vernieuwen, waardoor je huid er zacht en jong uit blijft zien - massage maastricht.

Bedrijf Sport En Ontspanningsmassage Te Maastricht

Ontspanningsmassage TechniekenMasseur Limburg

Deze behandeling houdt hun spieren en gewrichten namelijk soepel, doordat ze allemaal grondig onder handen worden genomen. De knedende beweging van een massage maakt je spieren warmer, waardoor ze soepeler kunnen bewegen. Is goed voor je humeur Heb je last van stress, een neerslachtig gevoel of zenuwen? Dan is het een prima idee om een massage te nemen.

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht, Nederland
+31621153315
Sportmassage Maastricht

Het is duidelijk dat massages allerlei voordelen hebben waar vrijwel iedereen wel iets aan heeft. Toch zijn er een paar risico’s waar je rekening mee moet houden, want een massage is niet altijd de beste behandeling. De risico’s van een massage Over het algemeen wordt massagetherapie als een veilige behandeling gezien voor allerlei verschillende klachten.

Massage HandDoor je goed voor te bereiden weet je zeker of een massage de goede keuze is voor jou. Wat kan er misgaan? Veel mensen kiezen voor een massage om spier- en gewrichtspijn aan te pakken. In sommige gevallen ga je naar huis met nog meer pijn, doordat de massage zo hardhandig was dat je er nieuwe blessures bij hebt gekregen.

Meer van Couples massage

Navigation

Home

Latest Posts

Gespannen Rug

Published Oct 20, 22
10 min read